Maritieme vacatures

Heeft u hulp nodig op het gebied van maritieme vacatures en zoekt u nog een professioneel bedrijf dat u kan ontzorgen op dat gebied? Voor maritieme vacatures bent u bij Easycrew geheel aan het juiste adres. Wij zijn hét uitzend-, wervings- en selectiebureau voor technisch en maritiem personeel. Met onze hulp krijgt u binnen no time die felbegeerde plek in de maritieme en technische wereld. De vacature die u hoort te vervullen en de plek waar u thuishoort! U weet ongetwijfeld als geen ander hoe lastig het vinden van geschikte jobs in de maritieme sector kan zijn, er staan dan ook veel maritieme vacatures open.

De invulling van maritieme vacatures

Ook de recruiters vinden het invullen van maritieme vacatures erg lastig. Want goed technisch en maritiem personeel is helaas schaars in Nederland. Des te meer bent u nodig om die vacature in te vullen. Wij van Easycrew beschikken over een ijzersterk netwerk en ruime ervaring in de maritieme wereld, waardoor we u heel goed kunnen ontzorgen op het gebied van maritieme vacatures. Daarnaast hanteren wij een hele persoonlijke aanpak. Zo zetten wij alle zeilen bij het voor het vinden van geschikte kandidaten én fantastische jobs in de maritieme sector! Of het nou gaat om maritieme offshore vacatures, binnenvaart vacatures of scheepvaart vacatures. Of uw nou op zoek bent naar een schipper, stuurlui of een kapitein. Wij zijn Easycrew; uw maritiem uitzendbureau voor het vinden en vervullen van maritieme vacatures zoals maritieme offshore vacatures en binnenvaart vacatures.

Geschikte maritieme vacatures

Easycrew is het uitzend-, wervings- en selectiebureau voor maritiem en technisch personeel waar u en uw bedrijf zo hard naar op zoek zijn. Bent u op zoek naar een geschikte maritieme vacature? Ook dan helpen onze deskundige medewerkers u graag bij het vinden van een geschikte job in de maritieme sector. U kunt bij ons óf op uitzendbasis aan de slag, of op detacheringsbasis of direct in dienst bij de opdrachtgever zelf. Bij Easycrew spreken wij de taal van de opdrachtgevers in de industriële, maritieme en technische sectoren. Zowel u als kandidaat, als u als opdrachtgever staan bij ons centraal. Door te luisteren naar beiden wensen, weten wij altijd een perfecte match te creëren. Tevens weten wij waar we het over hebben. Misschien is uw bedrijf wel op zoek naar vlootpersoneel, waar onder andere de functies van stuurman, maritiem officier en binnenvaartmatroos onder vallen. Wij helpen u graag bij het vinden van geschikt personeel.

Onze recruiters beschikken zelf over brede ervaring in walfuncties en (technische) functies aan boord van een schip. Voor vacatures in de zeevaart en scheepvaart vacatures bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Hierbij speelt uw leeftijd geen rol! Ervaring, dat is wat telt bij uitzend-, wervings- en selectiebureau Easycrew. Of u nou op zoek bent naar maritieme offshore vacatures, naar binnenvaart vacatures of naar scheepvaart vacatures.

Voordelen van onze maritieme vacatures

Besluit u bij Easycrew te zoeken naar maritieme vacatures? Of wilt u bij Easycrew op zoek gaan naar geschikte kandidaten die jobs in de maritieme sector kunnen vervullen? Dat is een slimme keuze! Het werk van Easyway levert u namelijk een hoop voordelen op. Bent u hier benieuwd naar? Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Wij spreken de taal van de opdrachtgevers én kandidaten in de maritieme, industriële en technische sectoren;
  • U staat bij ons altijd centraal; of u nu kandidaat of opdrachtgever bent;
  • Wij geven u altijd persoonlijke aandacht;
  • De recruiters die werkzaam zijn bij Easycrew beschikken zelf over brede werkervaring aan boord van schepen;
  • Ons netwerk aan kandidaten, werkgevers en onderwijsinstellingen is ijzersterk
  • Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Wilt u meer weten over wat Easyway voor u kan betekenen op het gebied van maritieme vacatures, zoals scheepvaart vacatures of offshore vacatures? Neem dan gerust contact
met ons op! We vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen doen.

Wij van Easycrew staan voor u klaar

Dus zoekt u naar maritieme vacatures? Dan staat Easycrew voor u klaar. Wij werken 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u als opdrachtgever én u als kandidaat. Laat ons u helpen met ons ijzersterke netwerk aan kandidaten, werkgevers en onderwijsinstellingen. Heeft u vragen en/of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact
met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord! Bel ons op 010-7171967 of stuur een e-mail naar info@easycrew.com.

Contact opnemen Bekijk de vacatures
Vacatures Bekijk de nieuwste vacatures
Kandidaten Schrijf je in bij Easycrew
Werkgevers Werving & selectiewerkzaamheden uitbesteden