Maritieme vacatures

Voor maritieme vacatures bent u bij Easycrew geheel aan het juiste adres. Wij zijn hét uitzend-, wervings- en selectiebureau voor technisch en maritiem personeel. Met onze hulp krijgt u binnen no time die felbegeerde plek in de maritieme en technische wereld. De plek waar u thuishoort! U weet ongetwijfeld als geen ander hoe lastig het vinden van geschikte jobs in de maritieme sector kan zijn. Ook recruiters vinden dit een uitdaging. Want goed technisch en maritiem personeel is helaas schaars in Nederland. Des te meer bent u nodig om die plek op te vullen. Wij van Easycrew beschikken over een ijzersterk netwerk en ruime ervaring in de maritieme wereld. Daarnaast hanteren wij een hele persoonlijke aanpak. Zo zetten wij alle zeilen bij het voor het vinden van geschikte kandidaten én fantastische jobs! Wij zijn uw maritiem uitzendbureau.

Geschikte maritieme vacatures

Bij Easycrew vindt u het uitzend-, wervings- en selectiebureau voor maritiem en technisch personeel. Bent u op zoek naar een geschikte maritieme vacature? Dan helpen wij u graag. U kunt bij ons óf op uitzendbasis aan de slag, op detacheringsbasis of direct in dienst bij de opdrachtgever zelf. Bij Easycrew spreken wij de taal van de opdrachtgevers in de industriële, maritieme en technische sectoren. Zowel u als kandidaat, als u als opdrachtgever staan bij ons centraal. Door te luisteren naar beiden wensen weten wij altijd een perfecte match te creëren. Tevens weten wij waar we het over hebben. Onze recruiters beschikken zelf over brede ervaring in walfuncties en (technische) functies aan boord van een schip. Voor vacatures in de zeevaart en scheepvaart vacatures bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Hierbij speelt uw leeftijd geen rol! Ervaring, dat is wat telt.

Voordelen van onze maritieme vacatures

Besluit u bij Easycrew te zoeken naar maritieme vacatures? Slimme keuze! Want dit levert u een hoop voordelen op. Bent u hier benieuwd naar? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Wij spreken de taal van de opdrachtgevers én kandidaten in de maritieme, industriële en technische sectoren
  • U staat altijd bij ons centraal; of u nu kandidaat of opdrachtgever bent
  • Wij geven u altijd persoonlijke aandacht
  • De recruiters werkzaam bij Easycrew beschikken zelf over brede werkervaring aan boord van schepen
  • Ons netwerk aan kandidaten, werkgevers en onderwijsinstellingen is ijzersterk
  • Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Lees gerust meer over ons!

Wij staan voor u klaar!

Dus zoekt u naar maritieme vacatures? Dan staat Easycrew voor u klaar. Wij werken 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u als opdrachtgever én u als kandidaat. Laat ons u helpen met ons ijzersterke netwerk aan kandidaten, werkgevers en onderwijsinstellingen. Heeft u vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord! Bel ons op +31 (0)10 717 19 67.

Contact opnemen Bekijk de vacatures