Maritieme vacatures uit onze maritieme vacaturebank

Zoek je een breed aanbod aan maritieme vacatures in een kansrijke maritieme vacaturebank? Of zoek je een professioneel bureau dat jouw bedrijf kan ontzorgen in het werven van de juiste personen voor openstaande functies? Voor maritieme vacatures ben je in beide gevallen van harte welkom bij Easycrew.

Wij zijn hét uitzend-, wervings- en selectiebureau voor maritiem en technisch personeel. Met onze hulp krijg je binnen no time die felbegeerde plek in de maritieme en technische wereld of vind je de kandidaat die perfect bij de functie past. Easycrew is er voor kandidaten en werkgevers. 7 dagen per week, dag en nacht staan we voor jullie klaar.

Easycrew zorgt voor de beste man of vrouw op de juiste plek in de maritieme en technische sector.

Bekijk het actuele vacatureaanbod

Zoek je een baan in de maritieme sector?

Heb je altijd al in de maritieme sector willen werken? Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van een geschikte baan in de maritieme sector. Je kan bij ons óf op uitzendbasis aan de slag, of op detacheringsbasis of direct in dienst bij de opdrachtgever zelf.

Onze recruiters beschikken zelf over brede ervaring in walfuncties en (technische) functies aan boord van een schip. We gebruiken ons brede netwerk voor het vinden van vacatures in de binnenvaart en scheepvaart. Hierbij speelt jouw leeftijd geen rol! Ervaring, dat is wat telt bij uitzend-, wervings- en selectiebureau Easycrew! Misschien vervul jij binnenkort wel een maritieme vacature!

Wij geloven erin dat je alleen met passie, focus en specialisatie dit werk goed kunt doen.

Hulp nodig bij het vinden van offshore vacatures?

Wil je van de kust werken? We helpen je graag bij de zoektocht naar maritieme offshore vacatures die precies aansluiten bij wat jij zoekt in een baan. Zie je jezelf al werken als engineer, onderhoudsmonteur of voorman? Wil jij jouw interesse tonen in offshore vacatures? Schrijf je dan in als kandidaat!

Wij helpen je graag tijdens de zoektocht naar een uitdagende baan bij een bedrijf dat je aanspreekt. Schrijf je in als kandidaat.

Wil je werken in de binnenvaart?

Wil je werken in de binnenvaart maar lukt het jou maar niet om de binnenvaart vacatures te vinden die bij jou passen? Zoals vacatures voor de functie van kapitein, schipper, stuurlui, eerste en tweede officier en matroos? Samen vinden we dé vacature voor jou! Daarbij staat persoonlijke aandacht voor jou als kandidaat centraal.

Op zoek naar een baan in de scheepvaart?

Zie je jezelf al werken op een schip? Bijvoorbeeld als matroos, schipper, kapitein, matroos, service engineer of onderhoudsmonteur? Dan is een baan in de scheepvaart echt wat voor jou! Wij zoeken continu naar geschikt vlootpersoneel dat op scheepvaart vacatures wil reageren. Schrijf je vandaag nog in als kandidaat en wij vinden de vacature die helemaal naar jouw wens is.

De nieuwe vacatures plaatsen wij ook op social media. Houdt onze Facebook en LinkedIn pagina in de gaten voor de nieuwste baankansen.

Zoek je personeel voor jobs in de maritieme sector?

Er staan in de maritieme sector veel vacatures voor diverse jobs open. Staan er binnen jouw bedrijf ook veel maritieme vacatures open en zoek je nog altijd naar de perfecte kandidaten? Schakel onze hulp in door een opdracht te plaatsen als werkgever! Dan zoeken wij naar de juiste kandidaten voor deze openstaande vacatures.

Kies je voor recruitment support? Dan kunnen wij de wervings-en selectiewerkzaamheden van je overnemen. Gedeeltelijk of compleet, dat is helemaal aan jou! Wij werken met een strenge en zorgvuldige voorselectie van kandidaten. Hierdoor komen alleen geschikte en gemotiveerde kandidaten bij je op gesprek.

Voordelen van onze maritieme vacatures

Besluit je bij Easycrew te zoeken naar een maritieme vacature waar jij graag op wil reageren? Of wil je bij Easycrew op zoek gaan naar geschikte kandidaten die jobs in de maritieme sector kunnen vervullen? Dat is een slimme keuze! Het werk van Easyway levert je namelijk een hoop voordelen op. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  • Wij spreken de taal van de opdrachtgevers én kandidaten in de maritieme, industriële en technische sectoren;
  • Je staat bij ons altijd centraal; of je nu kandidaat of opdrachtgever bent;
  • Wij geven je altijd persoonlijke aandacht;
  • De recruiters die werkzaam zijn bij Easycrew beschikken zelf over brede werkervaring aan boord van schepen;
  • Ons netwerk aan kandidaten, werkgevers en onderwijsinstellingen is ijzersterk’
  • Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaar.

Wij staan klaar voor kandidaat en werkgever

Ons team beschikt over een ijzersterk netwerk en ruime ervaring in de maritieme wereld. We helpen tijdens de zoektocht naar kandidaten voor openstaande vacatures in deze sector.

Ook bieden we hulp bij het vinden van een job in de maritieme sector die precies bij je past. Hierbij hanteren we een persoonlijke aanpak. Zo zetten wij alle zeilen bij het voor het vinden van geschikte kandidaten of een job.

Schrijf je in als kandidaat of plaats een opdracht

Zodra jij je inschrijft als kandidaat of werkgever gaan wij voor jou op zoek naar een geschikte job of kandidaat! Wil je meer weten over wat Easycrew voor je kan betekenen op het gebied van maritieme vacatures? Neem dan gerust contact met ons op! We vertellen je graag meer over wat we voor je kunnen doen.

Wij zijn Easycrew; jouw maritiem uitzendbureau met een groot aanbod passende maritieme vacatures en kandidaten voor openstaande maritieme vacatures.