Ons verhaal

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in maritieme (technische) functies aan boord en aan de wal. Nog altijd vaart een van ons als sleepbootkapitein regelmatig in en tussen de Nederlandse zeehavens. Wij zagen in de praktijk hoe lastig het vinden van goed maritiem personeel is. De uitdaging om voor maritieme bedrijven goed personeel te zoeken hebben wij opgepakt met de oprichting van Easycrew.

Onze mensen begrijpen de maritieme en technische sectoren als geen ander. We spreken de taal in deze 24/7-sectoren en hebben onze diensten volledig afgestemd op de behoefte.

Belangrijk vinden wij een aantal kernwaarden. Deze zult u in een samenwerking met Easycrew duidelijk ervaren. Wij willen bouwen aan een duurzame relatie op basis van daadkracht, transparantie en duidelijkheid, waarin uw personeelsbehoefte centraal staat. Daarbij hebben we maar één ambitie: meer dan 100% klanttevredenheid.

Onze mensen

Onze mensen zijn bevlogen in hun werk en hebben een maritiem en/of een technisch verleden. Zij weten hoe belangrijk het is om snel te kunnen schakelen in deze 24/7-sectoren. Vanuit hun passie voor de maritieme wereld willen zij hun opdrachtgevers en kandidaten oprecht leren kennen. Zodat zij als een verlengstuk van hun opdrachtgevers de meest geschikte kandidaten voor een functie kunnen vinden. Het zijn gedreven, gemotiveerde en betrokken teamplayers met vak- en mensenkennis.

We staan klaar voor onze kandidaten en opdrachtgevers, ons telefoonnummer is: +31 (0)10 717 19 67

Jeroen van Tussenbroek
Jeroen van TussenbroekManaging Partner
Renée Diepenbrock
Renée DiepenbrockManaging Partner
Maaike van der Waard
Maaike van der WaardCrewing Specialist