Ben je op zoek naar een binnenvaart vacature die je kunt vervullen, of ben je als werkgever op zoek naar kandidaten? Je bent voor binnenvaart vacatures in allebei de gevallen op het juiste adres bij Easycrew. Wij zijn namelijk het uitzend-, wervings- en selectiebureau van Nederland op het gebied van technische- en maritieme vacatures. Dankzij een ijzersterk netwerk en een groot aanbod aan vacatures vinden wij dé binnenvaart vacature die jij kunt vervullen. Ook zoeken we graag een goede kandidaat die vacatures binnen jouw bedrijf vervult.

Wil jij werken in de binnenvaart?

Heb je altijd al willen werken in de binnenvaart? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zoeken altijd naar gemotiveerde kandidaten die op een nieuwe uitdaging wachten en willen reageren op een functie. Speciaal voor jou zoeken wij naar bedrijven die binnenvaart vacatures open hebben staan en goed aansluiten bij jouw wensen. Er staan momenteel diverse vacatures open, zoals vacatures voor schipper, binnenvaartmatroos en kapitein. Je kunt je ook algemeen inschrijven als kandidaat. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het linken van jouw kwaliteiten aan bij jou passende bedrijven in deze sectoren.

Op zoek naar personeel voor de binnenvaart?

Zoek je geschikt personeel dat vacatures in de binnenvaart kan vervullen? Wij helpen met plezier bij het vervullen van de binnenvaart vacatures die open staan binnen jouw bedrijf. Plaats een opdracht als werkgever. Dan gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten die bij jouw binnenvaart vacatures passen. De kandidaten worden op strenge en zorgvuldige wijze geselecteerd. Als je een binnenvaart vacature plaatst bij Easycrew, komen alleen geschikte en uiterst gemotiveerde kandidaten op gesprek. Wij dragen de zorg voor geschikte kandidaten.

Met een ijzersterk netwerk, ruime ervaring in de maritieme wereld, en een hele persoonlijke aanpak zetten wij alle zeilen bij voor het vinden van geschikte kandidaten.

Persoonlijk uitzendbureau voor de binnenvaart

Easycrew is het binnenvaart uitzendbureau. Wij zijn continu op zoek naar vlootpersoneel dat vacatures binnen de binnenvaart kan vervullen. Graag gaan wij voor jou op zoek naar passende bedrijven die op zoek zijn naar vlootpersoneel. Hierbij hanteren we een persoonlijke aanpak, je ambities en persoonlijke wensen spelen een grote rol.

Ook als je op zoek bent naar kandidaten die vacatures kunnen vervullen helpt ons uitzendbureau voor de binnenvaart je verder. Meld je aan als werkgever, en wij gaan op zoek naar kandidaten die in het profiel van de vacature passen. Het is zelfs mogelijk om het wervings- en selectietraject compleet of gedeeltelijk uit te besteden.

Bekijk binnenvaart vacatures op Facebook

Wil je geen binnenvaart vacatures missen? Volg Easycrew dan op Facebook! Door Easycrew te volgen op Facebook blijf je op de hoogte van alle nieuwste binnenvaart vacatures. Waarschijnlijk zie je binnenkort wel een vacature voor vaart werk op Facebook verschijnen die perfect bij jou past.

Schrijf je in als kandidaat, of plaats een opdracht als werkgever

Wil jij je aanmelden als kandidaat? Of wil je Easycrew inschakelen voor de werving en selectie van kandidaten? In beide gevallen helpen we je graag verder. Onze medewerkers zijn je graag van dienst bij het vinden van kandidaten en het vervullen van vacatures. Neem gerust contact met ons op als je verder wilt informeren over de mogelijkheden.