Vacatures in techniek gezocht?

Bent u op zoek naar leuke vacatures in techniek? Bent u op zoek naar een nieuwe, technische uitdaging waar u al uw talenten weer in de praktijk kunt toepassen? Wellicht bent u wel opdrachtgever en zoekt u voor uw onderneming mensen die de taal van techniek echt hebben begrepen. In alle gevallen bent u bij Easycrew aan het juiste adres! Wij zijn hét uitzend-, wervings- en selectiebureau van Nederland op gebied van technische vacatures.

In onze brede vacaturebank zit altijd een geschikte vacature voor u! Bijvoorbeeld vacatures in techniek op MBO, HBO of WO-niveau. Wij helpen u van harte verder

Vacatures in techniek door heel Nederland

Easycrew opereert op landelijk niveau; wij werken dan ook voor heel Nederland. Zo treft u bij ons vacatures in techniek aan in vrijwel iedere provincie. Of u nu vacatures in techniek in Brabant of vacatures in techniek in Gelderland zoekt! Dat is hard nodig, want vakmensen binnen de techniek zijn schaars. Bent u zo’n vakman of vrouw en wilt u graag weer aan de slag? U kunt zich voor vacatures in techniek altijd bij Easycrew aanmelden. Wij gaan direct voor u aan het werk om een geschikte match te vinden.

Wij luisteren goed naar de wensen van zowel kandidaat als opdrachtgever. Enkel op deze manier weten wij keer op keer de juiste connecties te leggen. In het gehele proces krijgt u van ons uitstekende en persoonlijke begeleiding. Zo kunnen wij u ook klaarstomen voor een sollicitatiegesprek! Deze persoonlijke aanpak kunt u ook van ons verwachten wanneer u juist een onderneming bent op zoek naar geschikt personeel. Laat ons u ontzorgen op het gebied van werving en selectie.

Wij staan graag 24/7 voor u klaar. Of u het wervings- en selectietraject nu gedeeltelijk of juist volledig aan ons wilt uitbesteden. Zo kunt u zich weer focussen op uw eigen core business.

Vacaturebank voor werknemers en werkgevers

Onze vacaturebank is toegankelijk voor werknemers en werkgevers in de techniek. Daar wij een uitzendbureau zijn, is het ons doel om de juiste werknemer aan de juiste werkgever te koppelen. U kunt als werkgever uw vacature aanmelden in onze vacaturebank. Wij zullen hier dan een geschikte monteur bij zoeken. Dit doen wij aan de hand van een persoonlijke aanpak.

Deze persoonlijke aanpak hanteren wij ook als wij voor u als werknemer een passende werkgever zoeken. Wij gaan voor u op zoek naar een bedrijf dat bij u past. Hierbij houden wij rekening met uw ambities en voorkeuren. U wordt van A tot Z begeleidt in het proces en we bereiden u voor op sollicitatiegesprekken.

Over ons

Voor vacatures in techniek staat Easycrew voor u klaar. Wij weten waar we het over hebben, want we beschikken zelf over ruim 35 jaar ervaring in maritieme en technische functies. Of dit nu aan boord of aan wal is! In de praktijk hebben wij gezien hoe schaars goed personeel is binnen deze branche. ‘Dat moet anders kunnen!’ Is wat wij gedacht hebben. Daarom zijn wij ons technisch uitzendbureau gestart met uitstekende vacatures in techniek.

Van ons kunt u diensten verwachten die volledig zijn afgestemd op het zo snel mogelijk vinden van de juiste mensen, middelen en materialen. Verwacht van ons daadkracht; duidelijkheid en transparantie. Hierbij gaan wij door tot u 100% tevreden bent. Of u nu een technische vacature in Noord-Holland of Gelderland zoekt; wij staan voor u klaar! Wilt u meer weten? Lees gerust meer informatie over ons.

Wij helpen u!

Wij werken 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u als opdrachtgever én u als kandidaat op zoek naar vacatures in techniek. Laat ons u helpen met ons ijzersterke netwerk aan kandidaten, werkgevers en onderwijsinstellingen. Heeft u vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord! Bel ons op +31 (0)10 717 19 67.