Vacatures elektrotechniek | Easycrew recruitment specialists

Zoekt u vacatures in de elektrotechniek omdat u toe bent aan een nieuwe uitdaging? Of heeft uw organisatie dergelijke vacatures open staan maar lukt het u niet om geschikte kandidaten te vinden? Easycrew is hét uitzend-, wervings- en selectiebureau van Nederland op het gebied van vacatures in de elektrotechniek en de maritieme sector.

Omdat we beschikken over een ijzersterk netwerk en een uitgebreide vacaturebank zijn we bij uitstek in staat om de juiste kandidaten voor vacatures in de elektrotechniek bij de juiste bedrijven onder te brengen. Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging kunt u zich bij ons inschrijven. Wij gaan vervolgens op zoek naar een bedrijf dat bij u past.

Bovendien zijn we werkzaam voor werkgevers zelf. Het werven en selecteren van kandidaten voor vacatures in de elektrotechniek kunnen wij onder handen nemen. We zijn werkzaam in heel Nederland en beschikken over kandidaten op zowel MBO-, HBO- als WO-niveau. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op om verder te informeren!

Werken in de elektrotechniek

Als u opgeleid bent als monteur in de elektrotechniek, is het logisch dat u ook in de techniek een baan wilt vinden. Wij kunnen u daarbij helpen. Onze vacaturebank is zeer uitgebreid dus er is een zeer grote kans dat u via onze vacaturebank een geschikte vacature kan vinden. Bent u werkgever en hebt u een openstaande vacature voor een of meerdere projecten? Dan kunt u zich direct aanmelden als opdrachtgever. Wij nemen u dan op in onze vacaturebank zodat er snel een passende kandidaat gevonden wordt.

Vacatures in de elektrotechniek voor werknemers & werkgevers

Bent u een elektrotechnicus die op zoek is naar een nieuwe baan? Bekijk dan ons actuele aanbod aan vacatures in de elektrotechniek! Als uitzendbureau proberen we altijd nieuwe, gemotiveerde vakmensen te vinden die graag een nieuwe uitdaging in hun leven aangaan. Aan de hand van een persoonlijke aanpak gaan wij voor u op zoek naar een bedrijf dat bij u past, waarbij we natuurlijk rekening houden met uw ambities en voorkeuren. We staan u van A tot Z bij en bereiden u ook voor op sollicitatiegesprekken.

Elektrotechnisch personeel gezocht?

Wil het niet vlotten met het werven van nieuw personeel voor uw vacatures in de elektrotechniek? Dan kunt u zich ook bij Easycrew aanmelden als opdrachtgever. Wij geven u de garantie dat we een gepaste kandidaat voor uw vacature vinden. We staan 24/7 tot uw beschikking en u bent daarom niet afhankelijk van openingstijden. Het is mogelijk om het wervings- en selectietraject voor een gedeelte of in zijn geheel door ons te laten verzorgen.

Over Easycrew

Bij Easycrew beschikken we zelf ook over de nodige ervaring in de maritieme en technische sector. Onze mensen zijn zelf ruim 35 jaar actief geweest in beide sectoren en kennen uw wereld. Dat betekent dat we ook goed snappen dat de juiste persoon voor de vacature in de elektrotechniek, die over de juiste vaardigheden beschikt, niet makkelijk te vinden is. Als uitzend-, wervings- en selectiebureau helpen we u graag verder met de invulling van die vacatures.

Waarom kiest u voor Easycrew?

  • We spreken de taal van de maritieme en technische sectoren;
  • Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers en kandidaten;
  • Zelf ook veel werkervaring in maritieme en technische functies;
  • Ijzersterk netwerk met kandidaten, werkgevers en onderwijsinstellingen;
  • Easycrew staat 24/7 voor u klaar!

Verder informeren? Neem gerust even contact op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze vacatures in de elektrotechniek en wilt u meer weten? Of wilt u dat Easycrew voor uw organisatie op zoek gaat naar de beste kandidaten? Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons per telefoon bereiken door te bellen naar +31 (0)10 717 19 67, per e-mail of middels het contactformulier.