Uitzendbureau techniek voor een technische carrière

Zoek je een uitzendbureau gespecialiseerd in de techniek, omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging? Of omdat je momenteel zonder baan zit en graag weer aan de slag wilt? Bekijk dan snel onze vacatures.

Wil jij werken in de techniek?

Zoek je een baan in de technische sector? Barst je van de motivatie en kan je niet wachten te beginnen aan een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag voor je op zoek naar dé vacature die goed bij jouw kwaliteiten past. Want jouw technische kwaliteiten en vaardigheden dienen optimaal benut te worden.

Easycrew – uitzendbureau voor vacatures in techniek

Easycrew is een technisch uitzendbureau gevestigd in Capelle aan den IJssel voor maritieme en technische functies. Onze recruiters hebben vele jaren in deze sectoren gewerkt. Met ruim 35 jaar aan ervaring kunnen we daadwerkelijk zeggen dat we de taal van opdrachtgevers spreken. Met Easycrew kies je voor een uitzendbureau in de techniek dat je van de volgende voordelen verzekert:

  • Voor werkzoekenden en werkgevers
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Een ijzersterk netwerk
  • Persoonlijke aandacht
  • Een uitgebreide vacaturebank
  • Wij staan 24/7 voor jou klaar

Technische vacatures gebaseerd op jouw wensen

Voorafgaand aan onze zoektocht brengen wij nauwkeurig je ambities en wensen in kaart. Hebben we een geschikte vacature weten te vinden? Dan helpen wij je zelfs met de voorbereiding op het sollicitatiegesprek.

Als uitzendbureau in de techniek helpt Easycrew werkzoekenden en werkgevers bij het vinden of vervullen van technische vacatures.

IJzersterk netwerk in de technische branche

Bij Easycrew beschikken we over een ijzersterk netwerk met werkgevers, onderwijsinstellingen en kandidaten. Dit netwerk hebben we steeds verder uitgebouwd in de de vele jaren dat we al in de technische sector actief waren. Man of vrouw, jong of oud, veel of weinig ervaring, de juiste opleiding gevolgd of niet, wij weten altijd vacatures in te vullen met de juiste persoon.

Wij vinden technisch personeel voor jouw organisatie

Ben je als organisatie op zoek naar de juiste partij om openstaande technische vacatures in te vullen? Wij bieden kennis, kunde, advies en snelheid vanuit een enorme passie voor de maritieme en technische sectoren. Juist in deze branches moet snel geschakeld kunnen worden. Dat kunnen wij als geen ander.

Goed technisch personeel is schaars

Het is lastig om kandidaten te vinden die over de juiste technische vaardigheden beschikken voor een vacature. Binnen de technische sector geldt dan ook dat goed personeel schaars is. Hierbij kan ons netwerk uitkomst bieden.

Benieuwd wat we als uitzendbureau in de techniek voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel dan vrijblijvend naar 010-717 19 67 om te informeren!

Uitzendbureau techniek voor geschikt personeel

Vanwege de schaarste op het gebied van technisch bekwaam personeel kan het lastig zijn geschikte kandidaten voor technische vacatures te vinden. Als bedrijf kan je daarom ons technisch uitzendbureau inschakelen.

Easycrew weet de juiste kandidaat te vinden door het wervings- en selectieproces voor jouw organisatie verzorgen. In zijn geheel, of gedeeltelijk: het is maar net wat je voorkeur heeft. Wij staan daarbij 24 uur en 7 dagen per week voor je klaar.

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een uitzendbureau voor vacatures in de techniek? Easycrew staat klaar voor werkzoekenden en werkgevers. Bij vragen of opmerkingen over een van onze vacatures of onze dienstverlening kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 717 19 67 of door middel van het online contactformulier.