Uitzendbureau Capelle aan den IJssel: Easycrew

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Capelle aan den IJssel? Een uitzendbureau dat met name gespecialiseerd is in de maritieme en technische branche? Dan zit jij perfect bij Easycrew! Wij zijn namelijk het uitzend-, wervings- en selectiebureau voor maritiem en technisch personeel.

Ons uitzendbureau is gevestigd aan de Cypresbaan 7 in Capelle aan den IJssel.  Wij helpen jou graag bij het vinden van de juiste job. Als jij je inschrijft als kandidaat dan gaan wij voor jou op zoek naar een geschikte baan. Tijdens dit proces vinden wij passende vacatures die aansluiten bij jouw werkervaring en interesses.

Bekijk de vacatures of schrijf je in als kandidaat.

Persoonlijk en gespecialiseerd uitzendbureau

Easycrew is een uitzendbureau in Capelle aan den IJssel die opdrachtgevers en werkzoekenden in de technische en maritieme branche bij elkaar brengt. Zowel werkgevers als kandidaten kunnen zich bij ons aanmelden. Wij gaan vervolgens op zoek naar de perfecte match. En daarin gaan we ver.

We zijn gespecialiseerd in het linken van kwaliteiten van kandidaten aan passende bedrijven in de maritieme en technische sectoren.

Het komt bij ons vaak genoeg voor dat we met veel persoonlijke aandacht een kandidaat klaarstomen voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Wij gaan dus echt tot het gaatje, jij ook?

Technische & maritieme vacatures

Ben jij bij ons terecht gekomen, omdat jij graag aan de slag gaat met een nieuwe uitdaging in de maritieme of technische sector? Bekijk dan eens ons uitgebreide actuele aanbod van technische vacatures of maritieme vacatures. Afhankelijk van waar jouw kwaliteiten en interesses liggen kun je zelf al op zoek gaan in onze online vacaturebank.

Werving- en selectiebureau voor werkgevers – Easycrew ontzorgt

Als werkgever in de technische en/of maritieme branche kun je bij ons jouw opdrachten en vacatures neerleggen. Wij gaan dan zo snel mogelijk op zoek naar een vakbekwame kandidaat die perfect bij jouw opdracht of de functie past.

24/7 zijn wij bereikbaar en bezig met het vinden van de juiste kandidaten voor opdrachten en functies van werkgevers. Dus ook wanneer er onverwachts iemand uitvalt, kun je ons bellen om snel een vervanger te vinden.

Onze keiharde garantie: “Easycrew selecteert alleen geschikte kandidaten”.

Plaats een opdracht

Je opdracht bij ons aanmelden doe je op onze website via ’Werkgevers’.

Wat kun je als werkgever van ons verwachten?

 • Personeel op basis van uitzenden, detacheren of werving & selectie;
 • Strenge en zorgvuldige voorselectie van kandidaten;
 • Alleen geschikte en uiterst gemotiveerde kandidaten komen bij u op gesprek;
 • Voor MBO-, HBO- en WO-niveau;
 • Volledige uitbesteding van werving en selectie is mogelijk;
 • Ook detachering voor het tijdelijk invullen van personeelstekorten.

Vind een geschikte kandidaat voor jouw organisatie

Waarom Easycrew als uitzendbureau in Capelle aan den IJssel?

Wij zijn geen doorsnee uitzendbureau waar iedereen maar terecht kan voor een nieuwe baan. Easycrew is er speciaal voor het samenbrengen van de technische vakmensen en technische opdrachtgevers en het linken van maritieme bedrijven aan het juiste varend personeel (aan boord) en vakmensen aan wal.

Easycrew recruit voor alle soorten walfuncties, functies aan boord en technische functies op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Hierom kies je voor ons:

 • Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers en kandidaten staat voorop;
 • We staan dichtbij het werk: zelf ook veel werkervaring in maritieme en technische functies;
 • Ons netwerk is ijzersterk en groot. Van kandidaten en werkgevers tot onderwijsinstellingen;
 • We spreken de taal van de maritieme en technische sectoren;
 • Easycrew staat 24/7 voor je klaar!

Inschrijven bij ons uitzendbureau Capelle aan den IJssel

Je kunt je zeer gemakkelijk bij ons inschrijven via onze website. Zowel werkgevers als werkzoekenden kunnen zich online aanmelden en via onze website opdrachten aanleveren of op vacatures zoeken in onze vacaturebank. Als werkzoekende schrijf je je bij ons in door op ’Kandidaten’ te klikken. Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook! Je kunt ons bereiken op +31 (0)10 717 19 67.