Technische vacatures – maak carrière in de techniek

Zoek je technische vacatures omdat het tijd is voor een nieuwe technische uitdaging? Of ben je voor je onderneming op zoek naar echte vakmensen? Bij Easycrew ben je in beide gevallen aan het juiste adres voor technisch personeel vacatures.

Wij zijn hét uitzend-, wervings- en selectiebureau in Nederland voor banen in de techniek.

Met een brede vacaturebank zijn wij in staat om een passend aanbod aan te bieden, én om geschikte vakmensen te vinden voor de technische functies binnen jouw bedrijf.

Bekijk alle vacatures

Wil jij werken in de techniek?

Ben je voor jezelf op zoek naar technische vacatures? Schrijf je in als kandidaat, en wij gaan voor jou op zoek naar een geschikte vacature. Wij hebben goed contact met meerdere bedrijven die technisch personeel vragen. Je kan er op rekenen dat wij met grote zorg kijken welk bedrijf en welke vacature het beste bij je persoonlijke wensen past.

Bekijk het actuele technische vacatureaanbod of schrijf je in als kandidaat.

Technische vacatures voor kandidaten

Als uitzend-, wervings- en selectiebureau biedt Easycrew jou als kandidaat de mogelijkheid om je in te schrijven voor technische vacatures. Wij zoeken altijd nieuwe, gemotiveerde kandidaten die op een nieuwe uitdaging zitten te wachten.

Jouw persoonlijke kwaliteiten staan voorop

Als kandidaat van Easycrew gaan wij voor je op zoek naar dat ene bedrijf dat technisch personeel vraagt, én zo goed mogelijk aansluit bij de kwaliteiten waar jij over beschikt. Wij kijken vooral naar je ambities en persoonlijke voorkeuren. Jouw wensen spelen namelijk de grootste rol.

Persoonlijke begeleiding door ons team

Tijdens het gehele proces kun je een goede begeleiding van ons verwachten. Aanvullend stomen we je klaar voor het sollicitatiegesprek. Bekijk gerust ons actuele aanbod op de website van Easycrew of schrijf je direct in als kandidaat!

Inschrijven als kandidaat

Technische vacatures voor werkgevers

Ben je als onderneming op zoek naar geschikt technisch personeel? Met plezier helpen wij je om jouw technische vacatures in te vullen. Wij kunnen je ontzorgen op het gebied van de volledige werving en selectie van technische vacatures. Alle dagen van de week staan we dag en nacht voor je klaar.

Opdrachtgever worden van Easycrew

Personen die over de juiste kwaliteiten beschikken voor technische banen kunnen schaars en lastig te vinden zijn. Als je op zoek bent naar personeel dat vacatures kan opvullen, kan je opdrachtgever voor ons worden.

Wil je technische vacatures binnen jouw onderneming vervullen? Plaats direct een opdracht.

Breed aanbod kandidaten in heel Nederland

Wij hebben geschikte kandidaten voor technische vacatures op zowel MBO-, HBO- als WO-niveau. Easycrew is actief in Nederland en werkt met kandidaten die al over enige werkervaring beschikken.

Volledig of gedeeltelijk uitbesteden

Het wervings- en selectietraject kan je volledig, maar ook gedeeltelijk aan ons uitbesteden, zodat je genoeg tijd over houdt voor andere zaken. Daarbij houden we altijd rekening met je wensen en met je organisatie.

Inschrijven als werkgever

Een greep uit onze technische vacatures

Easycrew kan voor de volgende technische functies geschikte kandidaten of vacatures voor jou vinden:

 • Machinist
 • Hoofdwerktuigkundige
 • Technisch inspecteur
 • Technisch engineer
 • Service engineer (mechanisch, hydraulisch, pneumatisch en elektrisch)
 • Technisch projectmanager
 • Werktuigbouwkundig ingenieur
 • Technisch projectleider
 • Elektrotechnisch ingenieur
 • Civiel ingenieur
 • Scheepsbouw ingenieur
 • Technisch onderhoudsmonteur
 • Metaalbewerker, CNC-frezer, draaier
 • Service coördinator
 • Maintenance manager

Over Easycrew

Wij vertellen je graag meer over ons bedrijf. Easycrew is hét uitzend-, wervings- en selectiebureau voor vacatures in de maritieme en technische sector.

Met meer dan 35 jaar aan werkervaring in deze branches begrijpen wij de technische en maritieme wereld als geen ander.

De passie voor de maritieme wereld is ons altijd bijgebleven. Daarnaast zijn wij ons bewust hoe lastig het kan zijn om geschikt personeel te vinden voor technische vacatures. Om die reden zijn wij onze eigen vacaturebank begonnen. Dat stelt ons in staat om de juiste technische mensen aan de juiste bedrijven te verbinden die om technisch personeel vragen.

Waarom kies je voor Easycrew?

 • We spreken de taal van de maritieme en technische sectoren;
 • Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers en kandidaten;
 • Beschikken over veel werkervaring in maritieme en technische functies;
 • IJzersterk netwerk met kandidaten, werkgevers en onderwijsinstellingen;
 • Easycrew staat 24/7 voor je klaar!

Schrijf je in of plaats een opdracht

Om je aan te melden als kandidaat voor technische vacatures kan jij je inschrijven via de website. Om je aan te melden als werkgever kan je een opdracht plaatsen. Wij gaan dan voor jou op zoek naar geschikt personeel voor je technische vacatures.

Meer weten over onze technische vacatures en mogelijkheden?

Vraag jij je af wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van technische vacatures? Dan kan je gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan je graag te woord. Contact opnemen kan door te bellen naar 010-7171967, een e-mail te sturen naar info@easycrew.com of het contactformulier op onze website in te vullen.