Technische vacatures gezocht?

Zoekt u naar technische vacatures omdat u op zoek bent naar een nieuwe technische uitdaging? Of bent u voor uw onderneming juist op zoek naar echte vakmensen? Bij Easycrew bent u aan het juiste adres voor technische vacatures. Wij zijn hét uitzend-, wervings- en selectiebureau van Nederland als het aankomt op technische vacatures. Met een brede vacaturebank zijn wij in staat om op zoek te gaan naar de meet geschikte personen voor technische functies. Personen die over de juiste kwaliteiten beschikken voor dergelijke banen kunnen schaars en lastig te vinden zijn. Als u op zoek bent naar technische vacatures kunt u zich bij ons aanmelden. Wij gaan dan op zoek naar een bedrijf dat bij u past. Ook als u namens uw onderneming op zoek bent naar personeel kunt u opdrachtgever voor ons worden. Wij hebben geschikte kandidaten voor technische vacatures op zowel MBO-, HBO- als WO-niveau. Easycrew is actief in Nederland en werkt met kandidaten die al over enige werkervaring beschikken. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact op!

Technische vacatures voor werknemers en werkgevers

Als uitzend-, wervings- en selectiebureau biedt Easycrew werknemers de mogelijkheid om zich in te schrijven voor technische vacatures. Wij zoeken altijd nieuwe, gemotiveerde kandidaten die op een nieuwe uitdaging in de technische branche zitten te wachten. Als kandidaat van Easycrew gaan wij voor u op zoek naar dat ene bedrijf dat zo goed aansluit bij de kwaliteiten waar u over beschikt. Wij kijken daarbij ook naar uw ambities en persoonlijke voorkeuren. We zorgen voor goede begeleiding tijdens het gehele proces en stomen u bijvoorbeeld ook klaar voor uw sollicitatiegesprek. Bekijk gerust eens ons actuele aanbod aan technische vacatures!

Ook ondernemingen die zoeken naar geschikt personeel voor de invulling van hun eigen technische vacatures zijn bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u ontzorgen op het gebied van werving en selectie en staan daarbij 24/7 voor u klaar. Het wervings- en selectietraject kunt u volledig of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. We zorgen dat we altijd rekening houden met uw wensen en met uw organisatie.

Over Easycrew

Easycrew is een uitzend-, wervings- en selectiebureau voor vacatures in de maritieme en technische sector. Met meer dan 35 jaar aan werkervaring in deze branches begrijpen we uw wereld als geen ander. De passie voor de maritieme wereld is ons altijd bijgebleven. We zijn ons bewust hoe lastig het kan zijn om geschikt personeel te vinden voor technische vacatures en zijn om die reden onze eigen vacaturebank begonnen. Dat stelt ons in staat om de juiste mensen aan de juiste bedrijven te verbinden.

Waarom kiest u voor Easycrew?

  • We spreken de taal van de maritieme en technische sectoren;
  • Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers en kandidaten;
  • Zelf ook veel werkervaring in maritieme en technische functies;
  • Ijzersterk netwerk met kandidaten, werkgevers en onderwijsinstellingen;
  • Easycrew staat 24/7 voor u klaar!

Meer weten? Neem dan eens contact op!

Om u aan te melden als kandidaat voor technische vacatures kunt u contact opnemen of zich inschrijven via onze website. Ook werkgevers helpen we graag verder. Contact opnemen kan door te bellen naar +31 (0)10 717 19 67, een e-mail te sturen of het contactformulier op onze website in te vullen.

Contact opnemen Bekijk de vacatures
Vacatures Bekijk de nieuwste vacatures
Kandidaten Schrijf je in bij Easycrew
Werkgevers Werving & selectiewerkzaamheden uitbesteden