Technisch uitzendbureau in Rotterdam

Zoek je een baan in de technische sector? Easycrew is hét technisch uitzendbureau van Rotterdam en omstreken. Als uitzendbureau zijn we gespecialiseerd in het werven van technisch en maritiem personeel.

Kan je niet wachten om weer te gaan werken in de techniek? Beschik je over een dozijn aan talenten? Laat ons je dan helpen met het vinden van een geschikte job. Wij beschikken over een breed scala aan banen in de techniek.

Easycrew zorgt voor de beste man of vrouw op de juiste plek in de maritieme en technische wereld.

Wij vinden jouw match in de technische branche

Easycrew staat voor een ijzersterk netwerk en persoonlijke aandacht. Daarmee hebben wij al veel kandidaten succesvol aan opdrachtgevers mogen linken. Word jij de volgende? Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Bel nu: +31 (0)10 717 19 67.

Een uitdagende baan vinden in de elektrotechniek

Als uitzendbureau zijn we altijd op zoek naar geschikt technisch personeel voor onze opdrachtgevers. Gemotiveerde mensen die aan de slag willen met een uitdagende functie.

Wij bieden een ruim aanbod aan vacatures in diverse technische sectoren aan. Het gaat om parttime of fulltime banen voor een vaste of tijdelijke aanstelling, parttime of fulltime.

Ongeacht je opleidingsniveau helpen wij jou aan het werk waar je naar op zoek bent.

Interimbureau voor werkgevers

Binnen de technische sectoren is het soms moeilijk de juiste kandidaat te vinden. Schakel daarom als werkgever ons uitzendbureau in. Voor onze opdrachtgevers zoeken wij kandidaten die goed aansluiten op jouw vacatures.

Werkzaamheden in deze sectoren komen nooit stil te liggen. Daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Bij ons weet je zeker dat wij enkel geschikte kandidaten selecteren.

Een baan of kandidaat vinden die aansluit bij je wensen

Technisch uitzendbureau Easycrew te Rotterdam werkt zowel op uitzendbasis als detacheringsbasis. Wij zijn zowel een technisch uitzend-, wervings- als selectiebureau. Ook direct bij de opdrachtgever zelf werken is mogelijk. Er zijn dus voldoende mogelijkheden.

Wanneer je onze hulp inschakelt weet je zeker dat je bij ons centraal staat. Of je nu als kandidaat of als opdrachtgever bij ons aanklopt. Wij luisteren goed naar jouw wensen. Zo kijken wij nauwkeurig welke job, of welke kandidaat hier het beste bij aansluit. Zo houden we alle partijen tevreden.

  • Uitzenden
  • Detachering
  • Werving en selectie

Technisch uitzendbureau met een ijzersterk netwerk

Onze recruiters beschikken zelf over brede ervaring in het werkveld. We weten dus waar we over spreken. Wij zijn meer dan een uitzendbureau; wij zijn een ervaren technisch detacheringsbureau.

Zelf hebben we ook jarenlange ervaring in de technische en maritieme sector. Wij spreken de taal dus en begrijpen de behoeftes van onze opdrachtgevers. Easycrew beschikt over een ijzersterk en groot netwerk. Zo weten we altijd de juiste kandidaat voor iedere vacature te vinden.

Onze mensen begrijpen de maritieme en technische sectoren als geen ander. We spreken de taal in deze 24/7-sectoren. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op de behoefte van bedrijven.

Jarenlange ervaring aan boord én aan wal

Bij Easycrew beschikken we over ruim 35 jaar ervaring in maritieme en technische functies aan boord én aan wal. Wij weten als geen ander hoe prachtig en uniek de maritieme wereld is. Het blijkt lastig te zijn om goed maritiem en technisch personeel te vinden. Daarom zijn we een technisch uitzendbureau voor de maritieme en technische wereld begonnen.

Onze diensten zijn volledig afgestemd om het zo snel mogelijk vinden van de juiste mensen, middelen en materialen. Je kan van ons daadkracht, duidelijkheid en transparantie verwachten. Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent.

Waar kun je van profiteren?

  • Persoonlijke aanpak
  • Jarenlange ervaring in de maritieme, industriële en technische sectoren
  • IJzersterk netwerk
  • 24/7 bereikbaar
  • Ruim aanbod aan technische en maritieme vacatures
  • Makkelijk online solliciteren
  • Open sollicitaties mogelijk

Op naar die perfecte job!

Met Easycrew kan je binnenkort weer fijn aan de slag in de technische branche. Wij staan voor jou klaar met onze ervaring én uitdagende, leuke vacatures.

Wij werken 7 dagen per week, 24 uur per dag voor jou als opdrachtgever én jou als kandidaat. Laat ons je helpen met ons ijzersterke netwerk aan kandidaten, werkgevers en onderwijsinstellingen.

Heb je vragen en/ of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Als technisch uitzendbureau in Rotterdam staan wij je graag te woord. Bel ons op +31 (0)10 717 19 67.