Scheepvaart vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende vacature in de scheepvaart? Of ben je werkgever en ben je op zoek naar geschikte kandidaten die deze vacatures kunnen vervullen? Je bent in alle gevallen aan het juiste adres bij Easycrew. Wij zijn er namelijk voor de kandidaat en voor de werkgever. Wij zijn hét uitzend-, wervings- en selectiebureau op het gebied van onder andere scheepvaart vacatures. 7 dagen per week, 24 uur per dag zijn we voor jou als kandidaat en als werkgever op zoek naar vacatures en kandidaten.

Wil je werken in de scheepvaart in Rotterdam?

Zou je willen werken in de scheepvaart in Rotterdam en zou jij graag een scheepvaart vacature willen vervullen? Wij zijn altijd op zoek naar vlootpersoneel dat vacatures wil vervullen. We helpen je graag verder bij het vinden van de baan waar je naar op zoek bent! Easyway is namelijk gespecialiseerd in het linken van jouw kwaliteiten aan bij jou passende bedrijven in de scheepvaart. Easycrew zorgt voor de beste man of vrouw op de juiste plek in de scheepvaart.

We staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor jou klaar!

Wil je de vacature van stuurman zeevaart vervullen?

Ben je op zoek naar een vacature voor stuurman zeevaart die je kunt vervullen? Onze recruiters linken jou graag aan het juiste bedrijf dat een openstaande vacature heeft. We zoeken speciaal voor jou naar een bedrijf dat perfect bij jou past. Hierbij houden we natuurlijk rekening met jouw persoonlijke wensen kwaliteiten. Die staan immers centraal. We vinden gegarandeerd een vacature die precies bij jou past!

Vervul een parttime vacature in de scheepvaart

In de scheepvaart is het ook mogelijk om parttime te werken. Bijvoorbeeld als je nog studeert, of als je meerdere banen met elkaar combineert. Bij ons vind je geregeld parttime vacatures voor in de scheepvaart waar jij op kunt reageren! Bijvoorbeeld vacatures voor zeevaart matroos of offshore vacatures. Als het niet lukt om de vacature te vinden, gaan wij graag voor jou aan de slag. We zetten alle zeilen bij tijdens de zoektocht naar dé parttime job in de scheepvaart.

Een uitdagende job als zeevaart matroos

Als zeevaart matroos werk je op een schip. Daar voer je allerlei werkzaamheden uit, waaronder het aanmeren en het ondersteunen van schippers. Voor het vinden van zeevaart matroos vacatures moet je bij ons zijn! Wij linken jou graag aan een vacature bij een bedrijf dat bij jou past. Bij ons staan persoonlijke aandacht te allen tijde centraal. En dat merk je!

Is werken in de offshore sector wat voor jou?

Is offshore werken in de maritieme sector wat voor jou en zou jij van de kust willen werken? Wij zijn altijd op zoek naar vlootpersoneel dat offshore vacatures wil vervullen. Wij linken jou graag aan de juiste werkgever. Hierbij houden we rekening met jouw talenten, persoonlijke kwaliteiten en wensen.

Wij vinden de kandidaat voor jouw openstaande scheepvaart vacature(s)

Naast het feit dat wij vacatures zoeken voor kandidaten die vacatures willen vervullen, werken we ook voor jou als werkgever! We zorgen er namelijk ook voor dat werkgevers geschikt personeel vinden voor verscheidene scheepvaart vacatures. Zoek je een geschikte kandidaat voor het vervullen van de vacature voor stuurman scheepvaart, zeevaart matroos of voor het vervullen van offshore vacatures? Wij staan je bij tijdens deze zoektocht! Plaats een opdrachtals werkgever. Wij gaan op zoek naar geschikte kandidaten, door meerdere selectierondes te organiseren. Het is zelfs mogelijk dat wij de werving- en selectie van kandidaten op ons nemen. Dan heb jij geen omkijken meer naar het selecteren van kandidaten. Dankzij deze werkwijze komen er alleen kandidaten bij je op gesprek die passend zijn voor de scheepvaart vacatures die open staan binnen jouw bedrijf.

Schrijf je nu als kandidaat, of plaats een opdracht als werkgevers

Wil je ons uitzend-, wervings- en selectiebureau inschakelen tijdens je zoektocht naar de geschikte kandidaten of vacatures? In beide gevallen zijn we je graag van dienst. of schrijf je in als ! Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons voor meer informatie.