Maritiem uitzendbureau: voor een maritieme carrière

Wil je actief zijn in de maritieme sector zoals de scheepvaart? Ben je daarom op zoek naar een maritiem uitzendbureau? Bekijk dan onze vacatures. Met Easycrew aan je zijde kan je snel (weer) aan de slag! Wij bieden vacatures aan voor ieder opleidingsniveau, en voor iedere leeftijd.

Easycrew is een maritiem uitzendbureau die werknemers en werkgevers helpt met het vinden of vervullen van maritieme vacatures.

Maritiem uitzendbureau – vacatures in de zeevaart

Wil je graag in de zeevaart werken? Als je gemotiveerd bent en niet kan wachten op een nieuwe uitdaging helpen we je maar al te graag aan een baan.

Registreer je als kandidaat, en wij gaan als maritiem uitzendbureau voor jou op zoek naar de geschikte baan die perfect op jouw kwaliteiten aansluit.

Jij staat centraal

Wij vinden het belangrijk dat jouw kwaliteiten ten volste benut worden. Natuurlijk houden we ook rekening met je ambities en verdere voorkeuren. Easycrew staat je van begin tot eind bij en helpt je zelfs het sollicitatiegesprek voor te bereiden.

Wij vinden maritiem personeel voor jouw organisatie

Ben je een bedrijf dat in de maritieme sector actief is? Ons maritiem uitzendbureau vervult graag de openstaande vacatures waar je geschikt personeel voor wilt vinden. Met Easycrew kies je voor een partner die 24 uur per dag en 7 dagen per week tot je beschikking staat.

Wij kunnen de werving- en selectieprocedures volledig voor jou uitvoeren, of gedeeltelijk. Het is maar net wat je graag wil. 

Gepersonaliseerde werving & selectie werkzaamheden

Onze dienstverlening wordt ten volste op jouw wensen aangepast. Kijk gerust op onze website of meld je meteen aan voor onze werving- en selectie werkzaamheden. Wij nemen graag contact op voor een persoonlijk gesprek.

Maritiem uitzendbureau met een ijzersterk netwerk

Werken in de zeevaart vraagt om bepaalde kwaliteiten waar niet iedereen over beschikt. Goed personeel is schaars, maar bij Easycrew weten we hoe we de meest geschikte kandidaten kunnen vinden. We gebruiken onze 35 jaar ervaring en ons ijzersterke netwerk om organisaties te ontzorgen met de invulling van maritieme vacatures.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan eens rond op onze website of neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of via 010 717 19 67 voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Easycrew?

Bij Easycrew hebben we meer dan 35 jaar ervaring in de maritieme sector. Onze passie voor de zeevaart is ons altijd bijgebleven en we hopen deze op jou over te brengen. Door te kiezen voor Easycrew als maritiem uitzendbureau voor scheepvaart jobs geniet je van diverse voordelen. Wij geven je een overzicht:

  • Ruim 35 jaar ervaring in de maritieme sector
  • Uitgebreid netwerk van werkgevers en potentiële kandidaten
  • Een persoonlijke aanpak: jouw belangen staan op de eerste plaats
  • Diverse vacatures in de zeevaart, zowel part- als fulltime
  • Vacatures voor ieder opleidingsniveau
  • Relevante coaching en sollicitatietrainingen inbegrepen
  • 24/7 tot jouw beschikking

Neem vandaag nog contact op!

Op zoek naar jobs in de maritieme sector, of juist de vervulling daarvan? Meld je aan bij ons maritiem uitzendbureau en kom op de koffie voor een persoonlijk gesprek! Voor vragen of meer informatie kan je vrijblijvend telefonisch contact opnemen via 010 717 19 67 of het online contactformulier. Je ontvangt dan binnen één werkdag een reactie.