Maaike van der Waard – HR Medewerkster

Om onze continue groei te ondersteunen hebben we Maaike van der Waard, onze nieuwe HR Medewerker, aangetrokken. Maaike is al bekend in de maritieme sector en heeft al veel ervaring op gedaan bij een ander maritiem uitzendbureau. Maaike zal zich dan ook voornamelijk richten op de varende functies.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Jarenlang ben ik al actief in het werven van personeel. Ik ben hiermee begonnen in de logistieke / post branche en ik heb in 2011 de overstap gemaakt naar de maritieme industrie. Mijn voorliefde voor de branche is ontstaan doordat mijn opa werkzaam was voor Keppel Verolme en mijn oom werkzaam was op de booreilanden. Waarschijnlijk zit het in ons bloed, want ook mijn broer is werkzaam op de Sleipnir van Heerema.

Wat vind je zo prettig aan Easycrew?

Ik ben in augustus met veel enthousiasme begonnen bij Easycrew. Mijn specialiteit ligt in het werven van maritiem personeel en ik heb dit in de loop der jaren mijn eigen gemaakt. Bij mij zijn kandidaten geen nummer en dat gevoel wil ik aan ze meegeven. Bij Easycrew kan ik het proces van A tot Z regelen wat het voor mij uitdagender maakt, daarnaast kan ik hierdoor de werknemers goed begeleiden in hun wensen.

Wie is Maaike nog meer?

Mijn belangrijkste passie in het leven zijn mijn man en twee lieve kinderen. We houden van reizen en het maken van uitstapjes.