Bio

In 2014 ben ik gestart met Easycrew. Mensen op een eerlijke transparante manier helpen in de maritieme wereld hou ik van. In mijn functie als Managing Partner ben ik medeverantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de strategie van Easycrew. Mijn kracht ligt met name in mijn kennis van de sleepvaart. Door mijn jarenlange werkervaring als kapitein heb ik inmiddels een groot en interessant netwerk opgebouwd. Dit helpt mij om onze klanten, kandidaten en team goed te kunnen adviseren.

Facts

  • Begonnen (na afronding van de Maritieme Academie) als Matroos op sleepboten.
  • Al meer dan 20 jaar kapitein op sleepboten met enkele schroef, voith, tractor, ASD en rotor.
  • Heeft veel nieuwe sleepbootkapiteins opgeleid (internationaal).
  • Werkte 5 jaar op het hoofdkantoor van Kotug en leidde de crewing-afdeling en de dagelijkse operaties
Jeroen van Tussenbroek
Jeroen van TussenbroekManaging Partner