Werkvoorbereider/Calculator/Tekenaar Utiliteit

Organisatie

Onze opdrachtgever realiseert al tientallen jaren met succes innovatieve en toonaangevende energie- en installatietechnische projecten in binnen- en buitenland.

Jij kan hier aan bijdragen! We zijn op zoek naar een Werkvoorbereider/Calculator/Tekenaar Utiliteit.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de installatietekeningen en werkvoorbereiding van totaalprojecten. Deze projecten zijn op het gebied van onder andere koeltechniek, luchtbehandeling, verwarming en sanitaire installaties.

Je bent in staat om vanuit bestekken en andere aanvragen projecten uit te werken. Je speelt een rol in de voorbereiding, begeleiding en evaluatie van utiliteitsprojecten. Naast de tekenwerkzaamheden maak je materiaalstaten en werkomschrijvingen, doet projectmatige bestellingen en beheert documenten. Samen met een ervaren team draag je zorg voor het gehele traject van ontwerp en begroting tot oplevering. Je bent er bij van begin tot eind.

Functie-eisen

Ben jij dit?

  • Je hebt een afgeronde opleiding MTS of MIT
  • Je hebt affiniteit met installatietechniek
  • Je weet van wanten en hebt ervaring in een soortgelijke functie
  • Als je kennis en ervaring met Autocad hebt is dat een pré!
  • Je hebt een kwaliteits,- kosten- en servicebewuste instelling
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een platte organisatie met korte lijnen. Informeel intern, professioneel naar buiten. Je krijgt goede doorgroei- en studiemogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Uiteraard met een marktconform salaris.

Is je interesse gewekt na het lezen van deze vacature? Neem snel contact op via mick@easycrew.com of solliciteer direct!

Zodra we denken dat you got what it takes om in aanmerking te komen voor de vacature, dan bellen we je. We vragen je nét niet het hemd van het lijf maar wel genoeg om een eerste selectie te maken. Denken we na het telefoongesprek nog steeds dat jij de juiste bent waar je toekomstige collega’s heel blij van worden, dan plannen we een persoonlijk gesprek met je in. Zien we je snel?

Standplaats

Schrijf je nu in!

2019-01-16T06:23:05+00:003 januari 2019|Overige|
Neem contact op
info@easycrew.com
010 717 19 67
Stel een vraag