Vacaturenummer: 2019-00872
Vacaturedatum: 8/28/2019
Sector: Techniek

Organisatie

Een strakke planning, het is de gewoonste zaak van de wereld voor je. Jij stippelt grote projecten in alles wat met stroom -en heetwaterinstallaties te maken heeft uit; alles staat op jouw planning genoteerd. Dat moet ook wel, want als Planner / Werkvoorbereider is dat jouw verantwoordelijkheid. Voor onze opdrachtgever, een familiebedrijf gespecialiseerd in stroom -en heetwaterinstallaties, zoeken we jou.

Functieomschrijving

Over deze functie

Als Planner / Werkvoorbereider zorg jij voor een juiste planning van de werkzaamheden en voorkomt hierbij dat er situaties ontstaan van ondercapaciteit of ontbreken van benodigde materialen. Je ondersteunt vanaf de voorbereiding tot de afronding van het gehele projecten en hebt afstemming met leveranciers, klanten en monteurs. Kortom, als Planner / Werkvoorbereider hoef je je niet te vervelen.

Functie-eisen

Over jou

Er zijn een aantal dingen die we van je vragen. Zo heb jij:

  • Een MBO 3 of 4 in een technische richting op je cv staan;
  • Wellicht al wat jaartjes ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je rijbewijs B op zak;
  • enorm veel zin om aan de slag te gaan.

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij je bieden

Kansen! Kansen om opleidingen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen in het vak als Planner / Werkvoorbereider. We horen je denken: 'Top, maar er moet wel brood op de plank'. Dat weten we, dus uiteraard krijg je een goed salaris. Dit stem jij zelf geheel met onze opdrachtgever af.

Selectie Procedure

Ben je enthousiast geworden en zie je het al helemaal voor je? Dan klik je uiteraard op de sollicitatie knop. Je ontvangt een automatische bevestiging van ons per e-mail. Niet ontvangen? Controleer eerst je spamfilter of je ongewenste e-mail. Neem anders even contact met ons op. Na ontvangst van jouw CV komen onze Recruiters om de hoek kijken. We evalueren je CV en als we vinden dat er voldoende aansluiting is bij deze vacature bellen we je voor een telefonische intake. Zo niet, dan ontvang je van ons een afwijzing via de mail. Denken we na ons telefonisch contact nog steeds dat jij degene bent waar je toekomstige collega's gelukkig van worden, dan nodigen we je uit om met ons kennis te komen maken op kantoor. We bespreken je kennis, ervaring en gaan vooral in op waar jij gelukkig van wordt.

Regio

Zuid-Holland

Schrijf je nu in!