Offshore vacatures

Wil je offshore werken? Oftewel, werken van de kust? Of heeft jouw organisatie offshore vacatures open staan en lukt het maar niet om geschikte kandidaten te vinden? Easycrew biedt graag de helpende hand. Easycrew is hét uitzend-, wervings- en selectiebureau van Nederland. Dankzij ons ijzersterke netwerk en uitgebreide vacaturebank zijn wij in staat om de juiste kandidaat aan de juiste vacature te linken. We kunnen zelfs het werven en selecteren van kandidaat van jou als werkgever overnemen. Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen als kandidaat of werkgever? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je van meer informatie kunnen voorzien.

Wil je offshore werken?

Lijkt werken van de kust je wel wat en zoek je naar een offshore vacature die je kunt vervullen? Bij offshore vacatures kun je bijvoorbeeld denken aan het werken op een olie platform of werken aan een windenergiepark. Wij zijn continu op zoek naar vlootpersoneel dat verschillende vacatures van de kust kan vervullen. We zijn dus altijd op zoek naar kandidaten zoals jij? Wil je graag van de kust werken? Schrijf je dan in als kandidaat! Wij zorgen er graag voor dat je zoektocht naar de offshore functie eindigt met een leuke baan die precies bij jou past.

Easycrew zorgt voor de beste man of vrouw op de juiste plek in de maritieme en technische wereld.

Wil je offshore werken zonder ervaring

Wil je offshore werken maar heb je geen ervaring? Ben je nog een beginner? Dat is geen probleem, ook niet als je geen diploma hebt. Bij Easycrew vind je namelijk regelmatig offshore vacatures voor beginners. Nadat jij je hebt ingeschreven als kandidaat, gaan onze recruiters op zoek naar een vacature die aansluit bij jouw wensen en kwaliteiten. Met onze hulp vind je de baan die helemaal naar jouw wens is. Hierbij staan jouw persoonlijke wensen en kwaliteiten altijd centraal.

Werken in de windenergie

Bij offshore werken denkt men al snel aan werken op olie- en gasplatforms. Maar offshore werken is veel meer dan dat. Je kunt namelijk ook werken aan een windmolenpark! Wil je werken in de windenergie? Bij Easycrew zijn we continu op zoek naar kandidaten die offshore wind vacatures kunnen vervullen. Er zijn namelijk veel bedrijven op zoek naar geschikte kandidaten die deze functies kunnen vervullen. Wellicht werk jij binnenkort wel aan een windmolenpark!

Op zoek naar offshore personeel?

Staan er binnen jouw organisatie meerdere offshore vacatures open en lukt het maar niet om geschikte kandidaten te vinden? Zoek je naar kandidaten voor het vervullen van offshore vacatures? Wij helpen je graag verder tijdens je zoektocht naar potentiële werknemers voor jouw bedrijf! Plaats een opdracht als werkgever. Dan doen wij de rest! Met veel plezier gaan wij op zoek naar personeel dat perfect in het profiel van de vacature(s) past. Wij organiseren meerdere selectierondes. Je bent daarom gegarandeerd van het feit dat er enkel kandidaten bij je op gesprek komen die daadwerkelijk geschikt zijn voor de desbetreffende functie. We kunnen het wervings- en selectietraject geheel of gedeeltelijk van je overnemen. Dat is helemaal aan jou! Doordat we alle dagen van de week dag en nacht bereikbaar zijn, kun je altijd bij ons terecht. Dat is wel zo gemakkelijk.

Schrijf je in als kandidaat of plaats een opdracht als werkgever

Wil je een opdracht plaatsen als werkgever of wil je je bij ons inschrijven als kandidaat? Dat kan! Wij gaan zo spoedig mogelijk op zoek naar de juiste vacature of de beste kandidaat voor een vacature. Wij zijn zelf 35 jaar lang werkzaam geweest in de maritieme en technische sector. Hierdoor begrijpen we de maritieme en technische sector. Wij werken 7 dagen lang dag en nacht aan de zoektocht naar vacatures en kandidaten. Samen vinden we de perfecte match tussen werkgever en kandidaat.

Neem contact op Bekijk de vacatures