Vacaturenummer: 2019-00585
Vacaturedatum: 9/3/2019
Sector: Techniek

Organisatie

Ontdek Amsterdam vanaf het water, in een rondvaartboot van één van de meest gerenommeerde rederijen.
Kom jij ons team in Amsterdam versterken? We zijn op zoek naar een collega in de functie van monteur rondvaartboten

Functieomschrijving

Over deze functie

Je bent met een klein team verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud en het hellingen van de schepen.

De vloot bestaat uit historische rondvaartschepen. Momenteel wordt de vloot omgebouwd naar 100% elektrisch rondvaartboten, waar jij alle kennis voor in huis hebt.

Waar houd jij je mee bezig?

''Goedemorgen!'' Lekker vroeg van start, zodat alle boten op tijd in de vaart zijn. Je inventariseert de storingen en reparaties van gisteren en bekijkt samen met de manager welke boot eerst aan de beurt is. Natuurlijk zijn er ook reguliere werkzaamheden, waarbij de boten uit het water gaan voor onderhoud. Hier hou je je ’s middags mee bezig. Bekijken van het roer, voortstuwing en elektra, maar ook het interieur en de beglazing. Wanneer de boot klaar is om terug in bedrijf te nemen loop je alle checklist door en vaar je een stukje mee. Je voelt je prettig, alles is op en top verzorgd voor de rondvaart. Nog even de administratie bijwerken en alles is klaar.

Functie-eisen

Wil je graag aan de slag? We vragen wel iets van je.

Als persoon ben jij iemand die past bij ons Amsterdamse bedrijf. We houden van open en eerlijkheid en bespreken alles met elkaar.

We zijn erg flexibel en we vinden het niet erg om net even die ene klus af te maken of een collega te helpen.

  • Je kunt goed werken in een klein, persoonlijk team
  • Je bent handig en houdt van klussen.
  • Je hebt technisch inzicht en vindt het leuk om met de boten bezig te zijn.
  • Je bent flexibel
  • Je bent leergierig

Arbeidsvoorwaarden

• Afwisselend werk in een informele werksfeer
• Een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
• Pensioenregeling
• Reiskostenvergoeding
• Eigen parkeergelegenheid

Is jouw interesse gewekt en wil je graag met ons kennis maken? Stuur je motivatie en cv naar mick@easycrew.com of solliciteer via de link.

Selectie Procedure

Ben je enthousiast geworden en zie je het al helemaal voor je? Dan klik je uiteraard op de sollicitatie knop. Je ontvangt een automatische bevestiging van ons per e-mail. Niet ontvangen? Controleer eerst je spamfilter of je ongewenste e-mail. Neem anders even contact met ons op. Na ontvangst van jouw CV komen onze Recruiters om de hoek kijken. We evalueren je CV en als we vinden dat er voldoende aansluiting is bij deze vacature bellen we je voor een telefonische intake. Zo niet, dan ontvang je van ons een afwijzing via de mail. Denken we na ons telefonisch contact nog steeds dat jij degene bent waar je toekomstige collega's gelukkig van worden, dan nodigen we je uit om met ons kennis te komen maken op kantoor. We bespreken je kennis, ervaring en gaan vooral in op waar jij gelukkig van wordt.

Regio

Noord-Holland

Schrijf je nu in!