Mick de Vries2019-02-21T12:43:54+02:00

Mick de Vries

Mijn naam is Mick de Vries en als Recruiter sinds november 2018 nieuw aan boord bij Easycrew.

Wat heb je hiervoor gedaan?

‘Tijdens mijn opleiding Human Resource Management ben ik werkzaam geweest als projectmedewerker op de afdeling HR bij een grote organisatie in de technische en facilitaire dienstverlening. Na het behalen van diploma ben ik als HR medewerker aan de slag gegaan, ook bij een technisch georiënteerde organisatie.’

Wat ga je bij Easycrew doen?

‘Allereerst begin ik enthousiast aan een nieuwe fase in mijn HR-carrière. Ik wil groeien in het recruitmentvak. Ik ga alles doen, maar begin eerst met het managen van de instroom van kandidaten en ik voer de kennismakingsgesprekken. Daarnaast zal ik Reneé helpen bij het matchen van kandidaten met werkgevers en doe ik een stuk arbeidsmarktcommunicatie. Later zal ik ook klanten gaan bezoeken.’

Wat vind je zo prettig aan Easycrew?

‘Ik heb bij een grote organisatie gewerkt. Hierbij moet je denken aan zo’n 30 duizend man. Easycrew is kleinschaliger, maar daar heb ik bewust voor gekozen. Juist in een wat kleinere organisatie is er meer ruimte voor persoonlijk contact met klanten en kandidaten. Ik zie en spreek de mensen. Dat is voor mij erg belangrijk en motiverend. Daarnaast krijgt ik de ruimte om verschillende dingen op te pakken. Heel allround dus eigenlijk. Ik wilde graag de richting van Recruitment op en ben blij dat ik die kans bij Reneé en Jeroen heb gekregen. Ontwikkeling vind ik persoonlijk erg belangrijk. Ik denk dat ik hier heel veel kan leren.’

Wie is Mick nog meer?

‘Ik ben 22 jaar oud en woon in hartje Rotterdam met Lisanne. Ik houd van sporten en ben graag buiten. Hardlopen vind ik heerlijk. Momenteel loop ik zo´n drie tot vier keer per week hard en afgelopen jaar heb ik mijn eerste en tweede marathon gelopen in Rotterdam en Amsterdam. De volgende loop is ook alweer gepland. Naast zelf sporten kijk ik ook graag naar diverse soorten sport. Zo heb ik een seizoenkaart van de voetbal, volg ik alle internationale wedstrijden op het gebied van hardlopen en hou ik Max Verstappen in de gaten. Als persoon hou ik van gezelligheid en doe ik graag leuke dingen samen met Lisanne, zoals een filmpje kijken, uit eten of lekker lui op de bank. Daarnaast ben ik regelmatig op Texel te vinden om eens lekker uit te waaien, even echt weg te zijn of voor een kop koffie bij de schoonfamilie. Natuurlijk gaan de hardloopschoentjes dan mee. Verder hou ik van humor en ben altijd in voor een lolletje.
Mijn motto? Let the good times roll!’

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door op "Instellingen" te klikken. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Alle cookies toestaan". Settings Ok