Keshia Been – nieuwe telg in de Easycrew-vloot2017-08-07T11:19:17+00:00

Keshia Been – nieuwe telg in de Easycrew-vloot

Om onze continue groei te ondersteunen hebben we Keshia Been, onze nieuwe consultant, aangetrokken. Keshia is gepokt en gemazeld in het HR-vak. Ze gaat de instroom van kandidaten managen, matches met werkgevers zoeken en met de tijd ook klanten bezoeken.

Keshia begint bij Easycrew enthousiast aan een nieuwe fase in haar HR-carrière. Ze waardeert het persoonlijke contact met onze kandidaten en onze klanten. Ondanks onze kleinschaligheid ziet ze een professioneel recruitment bedrijf met veel ervaring en knowhow in de maritieme wereld.

Wat heb je hiervoor gedaan?

‘Na mijn HRM-bachelor bij de Hogeschool Rotterdam heb ik HR-functies vervuld bij diverse werkgevers. Het langste heb ik gewerkt als HR Officer bij Burger King Restaurants. Daar was ik verantwoordelijk voor de eerstelijns HR-backoffice. De eerste helft van 2017 heb ik als HR Officer a.i. bij KotugSmit Towage kennisgemaakt met de maritieme wereld.’

Hoe ben je bij Easycrew terechtgekomen?

‘Ik was niet erg op zoek, maar werd door een collega gewezen op de vacature bij Easycrew. In eerste instantie dacht ik dat recruitment niks voor mij zou zijn. Mijn voorzichtige twijfel maakte later toch plaats voor nieuwsgierigheid. Recruitment leek me wel heel erg leuk. Het is weer wat anders en mijn werk werd een beetje saai.

Dus heb ik gesolliciteerd en werd uitgenodigd. Het sollicitatiegesprek met Jeroen en Reneé was totaal anders dan ik gewend was. Het was een heel leuk en gezellig gesprek. Het klikte. Een paar dagen later belde Jeroen me, om me voor een tweede gesprek uit te nodigen. Tot mijn verbazing was dat al het arbeidsvoorwaardengesprek.’

Wat ga je bij Easycrew doen?

‘Allereerst begin ik enthousiast aan een nieuwe fase in mijn HR-carrière. Ik wil groeien in het recruitmentvak. Ik ga alles doen, maar begin eerst met het managen van de instroom van kandidaten. Daarnaast zal ik Reneé helpen bij het matchen van kandidaten met werkgevers. Later zal ik ook klanten gaan bezoeken.’

Wat vind je zo prettig aan Easycrew?

‘Ik heb bij grotere bedrijven gewerkt. Easycrew is wat kleinschaliger. Maar daardoor is er veel meer ruimte voor persoonlijk contact met klanten en kandidaten. Je ziet echt de mensen. Dat is voor mij erg belangrijk en motiverend. Ondanks de kleinschaligheid zie ik een professioneel recruitment bedrijf. En vooral veel toewijding en een enorme dosis knowhow bij Reneé en Jeroen. Daar ben ik van onder de indruk.’

Wie is Keshia nog meer?

‘Ik woon in Rotterdam met mijn man en zoontje van 2½. Die grote en kleine man zijn naast mijn werk even mijn grootste prioriteit. Mijn hobby’s staan dus even op een lager pitje. Maar ik ben dol op sporten, heb lang gevoetbald en houd van lekker buiten zijn. Dat laatste lukt nog wel met een grote witte herder thuis. En ik probeer af en toe tijd vrij te maken om gezellig wat te drinken met mijn vrienden. Verder kan ik me helemaal verliezen in goede literaire thrillers.’

Neem contact op
010 717 19 67
info@easycrew.com
Stel een vraag
Inschrijven als kandidaat
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door op "Instellingen" te klikken. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Alle cookies toestaan". Settings Ok