Vacaturenummer: 2019-00874
Vacaturedatum: 8/12/2019
Sector: Techniek

Organisatie

Onze opdrachtgever is een jong en sterk groeiend bedrijf en hebben veel technisch potentieel in huis. De klanten bevinden zich in diverse marktsegmenten in zowel binnen- als buitenland. Dit betekent dat je binnen de functie met verschillende klant culturen en technische problematieken te maken krijgt.

Functieomschrijving

Als CNC frezer werk je achter meerdere machines. Hierbij komen de besturingen Mazatrol en Heidenhain voor. Bij complexe vormen werk je samen met een externe programmeur. Menig keer moeten na inspectie resultaten worden overlegd. Je voert daarom de nodige communicatie met de klant, werkvoorbereider, engineering en andere collega's. Je werkt de opdracht uit, bereid de bewerkingen voor en verzamelt de benodigde gereedschappen. Je moet zelfstandig beslissingen kunnen nemen over de werkstukken en wat er gedaan moet worden. Het is zeer waarschijnlijk dat je in ploegendiensten werkt.

Functie-eisen

  • Een afgeronde technische opleiding in de richting van metaalbewerking of verspaningstechniek

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een jong en sterk groeiend bedrijf met een open bedrijfscultuur en een platte bedrijfsstructuur, niemand is belangrijker dan een ander. Er wordt hard gewerkt maar daar tegenover staat dat er regelmatig leuke evenementen georganiseerd worden voor het personeel. Iedere vrijdag is er een vrijdagmiddag borrel. Verder zijn er 27 vakantie- en 13 adv dagen vrij in te delen. Er zijn goede arbeidsvoorwaarden en veel afwisseling in het werk. 

Selectie Procedure

Ben je enthousiast geworden en zie je het al helemaal voor je? Dan klik je uiteraard op de sollicitatie knop. Je ontvangt een automatische bevestiging van ons per e-mail. Niet ontvangen? Controleer eerst je spamfilter of je ongewenste e-mail. Neem anders even contact met ons op. Na ontvangst van jouw CV komen onze Recruiters om de hoek kijken. We evalueren je CV en als we vinden dat er voldoende aansluiting is bij deze vacature bellen we je voor een telefonische intake. Zo niet, dan ontvang je van ons een afwijzing via de mail. Denken we na ons telefonisch contact nog steeds dat jij degene bent waar je toekomstige collega's gelukkig van worden, dan nodigen we je uit om met ons kennis te komen maken op kantoor. We bespreken je kennis, ervaring en gaan vooral in op waar jij gelukkig van wordt.

Regio

Zuid-Holland

Schrijf je nu in!