Vacaturenummer: 2019-00512
Vacaturedatum: 7/24/2019
Sector: Management

Organisatie

Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van Inspectie en certificering? Bij een organisatie die internationaal kwaliteit en veiligheid in een groot aantal branches op heel diverse gebieden transparant maakt? En waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veiligere wereld?

Functieomschrijving

Het hoofdkantoor in Rotterdam is opzoek naar een fulltime Business Controller

Waar draait het om?

Je verzorgt bedrijfseconomisch gerichte managementinformatie gebaseerd op de financiële rapportages van de financiële afdeling. Je neemt eigenaarschap over zaken en zorgt er voor dat de informatie correct en op tijd beschikbaar is. Gebaseerd op jouw verzorgde informatie doe je voorstellen om processen efficiënter te maken en ook ongevraagd advies rondom bijvoorbeeld stuurinformatie komt van jouw kant. Met behulp van jouw input worden keuzes gemaakt in operationele bedrijfsprocessen. Met jouw informatie kan het bedrijf efficiënter en effectiever functioneren. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel is hierbij dus een must!

Wat ga je als Business Controller precies doen?

Je analyseert rapporten die aangeleverd worden door de financiële afdeling en je maakt ook zelf rapporten aan de hand van aller voorhanden zijnde informatie. Je haalt hier essentiële informatie uit voor managers en voor het bedrijf.

Dit doe je door:

  • Te begrijpen hoe processen in het bedrijf werken;
  • Tijdig betrouwbare informatie en rapporten op te leveren en te presenteren;
  • Het management te adviseren en cijfers en gegevens te verklaren;
  • Voorstellen te maken om bedrijfsprocessen te verbeteren of nauwkeuriger te maken;
  • Kritisch en proactief mee te denken met de organisatie.

Functie-eisen

Over jou

Jij hebt:

  • Een opleiding op minimaal HBO niveau afgerond;
  • Ruime vakkennis en minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis en ervaring op het gebied van financieel en management advies;
  • Het vermogen om met verschillende informatiesystemen te werken
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Wat zetten wij daar tegenover?

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in onze arbeidsvoorwaarden, in de aandacht die we hebben voor medewerkers, hun thuissituatie en in de manier waarop we omgaan met opleiding en scholing. Wat dit concreet voor jou betekent, hangt af van je specifieke kennis en ervaring. Hierover gaan we graag met je in gesprek.

Selectie Procedure

Ben je enthousiast geworden en zie je het al helemaal voor je? Dan klik je uiteraard op de sollicitatie knop. Je ontvangt een automatische bevestiging van ons per e-mail. Niet ontvangen? Controleer eerst je spamfilter of je ongewenste e-mail. Neem anders even contact met ons op. Na ontvangst van jouw CV komen onze Recruiters om de hoek kijken. We evalueren je CV en als we vinden dat er voldoende aansluiting is bij deze vacature bellen we je voor een telefonische intake. Zo niet, dan ontvang je van ons een afwijzing via de mail. Denken we na ons telefonisch contact nog steeds dat jij degene bent waar je toekomstige collega's gelukkig van worden, dan nodigen we je uit om met ons kennis te komen maken op kantoor. We bespreken je kennis, ervaring en gaan vooral in op waar jij gelukkig van wordt.

Regio

Schrijf je nu in!